Iets voor uw onderneming?

Bent u benieuwd of u zich thuis voelt bij Davvero Accountants? En wilt u weten wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking. U weet dan direct of het klikt.

Wij kijken er naar uit!

Contactgegevens

Adres: Zwarteweg 121
Postcode: 1431VL
Plaats: Aalsmeer
Telefoon: 0297 - 54 82 22
Email: info@davvero-accountants.nl
KvK: 69211620
BTW nr: 857.785.291.B01
Algemene voorwaarden
Klachtenregeling
Privacy verklaring

Over Davvero Accountants

Caroline Mekke - Register Accountant

Caroline Mekke is haar carrière gestart in de accountancy bij een mkb accountantskantoor. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen en het voeren van financiële administraties. Toen zij daarna verder ging bij KPMG hield ze zich vooral bezig met het controleren van grote nationale en internationale instellingen. 'Ik haal inspiratie uit het samen met anderen doelen te bereiken en ik houd ervan om mensen met elkaar te verbinden. Als Register Accountant ben ik ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). Door de permanente educatieverplichting is mijn kennis altijd actueel en op niveau. Mijn klanten zijn dus verzekerd van een deskundige, professionele maar vooral persoonlijke aanpak.’

Wouter van Zaanen - Register Belastingadviseur

Davvero Accountants is een accountantskantoor voor ondernemers die meer willen dan alleen de cijfers op een rij. Wouter van Zaanen is belastingadviseur, hij ondersteunt ondernemers bij het bereiken van hun doelstellingen, hun ambities en hun resultaat. Hij laat zien dat de cijfers meer zijn dan financiële informatie. Het is een bron van belangrijke en onmisbare informatie voor elke ondernemer.

Routebeschrijving