Wij zijn op zoek naar versterking!

Wij ondersteunen ondernemers bij het bereiken van hun doelstellingen, hun ambitites en resultaat. Zonder in te leveren op de kwaliteit houden wij van efficiëntie en automatisering. Op kantoor heerst een informele werksfeer en we laten ons graag versterken door open, leergierige en enthousiaste medewerkers.

Vacatures:

Ben jij op zoek naar een meeloopstage waarbij je alles op het gebied van de financiële bedrijfsrapportages en bedrijfsadministraties kunt leren?
Zoek jij een bedrijf waar ontwikkeling hoog in het vaandel staat? Lees dan snel verder!

Wie: 3e jaars hbo student bedrijfseconomie.
Wat: Ontwikkelen, genereren en beheren van maatwerk financiële rapportages, samenstellen van jaarrekeningen en verzorgen van aangiften vpb en ib.
Waarom: Goed beeld van de Mkb- markt krijgen en kennis maken met het accountancy-vak en bedrijfsadministraties.
Waar: Aalsmeer

Jij zorgt voor een correcte weergave van de financiële situatie van onze cliënten. Onze cliënten vertrouwen op jou en gaan ervan uit dat jij hen optimale zekerheid biedt op het gebied van reporting. Als stagiair houd je je ook bezig met het inboeken van administraties, het voorbereiden van de jaarrekeningen en tot slot bereid je de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor en voer je de bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Samenwerken met je collega’s is hierbij belangrijk.

• Je bent een 3e jaars hbo student bedrijfseconomie of accountancy
• Je stage begint rond januari / februari 2018.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
• Je beschikt over een professioneel-kritische houding.
• Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld.
• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op een klein kantoor op te doen en je kan alle facetten van het vak van dichtbij zien. Goede begeleiding hierbij staat centraal. Door deze stage kun je een goed beeld vormen van bedrijfsadministraties en de werkzaamheden van een accountant.